, , ,

Kutia muzikore- Unicorn Dreams

Djeco
Availability:

17 stok


Kutia muzikore- Unicorn Dreams, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një reje me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Danubi i bukur blu” i Johan Strauss.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një kal unikor i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një reje.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Danubi i bukur blu” i Johan Strauss.
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 14.7 x 14.2 x 8.2 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 15 x 10.2 x 15.2 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

4,500 L

17 stok

Kutia muzikore- Unicorn Dreams, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një reje me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Danubi i bukur blu” i Johan Strauss.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një kal unikor i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një reje.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Danubi i bukur blu” i Johan Strauss.
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 14.7 x 14.2 x 8.2 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 15 x 10.2 x 15.2 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda
Marka

SHPORTA NË BEE

close