, ,

Kuzhina lodër Dreamy Delights

KidKraft
Availability:

1 stok


Kuzhina lodër Dreamy Delights do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj. Vjen me plot ngjyra, me shumë aksesorë dhe po aq e ëmbël sa kuzhinierët e vegjël që do të luajnë këtu. KidKraft Dreamy Delights Play Kitchen është një ëmbëlsirë me pastel, grafika moderne dhe detaje realiste. Fëmijët do të kenë orë të pafund argëtimi duke lënë të shpalosin imagjinatën e tyre.  Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Gjithashtu kuzhina lodër Morning Sunshine vjen me dizajn shumë të bukur dhe ngjyra të kombinuar perfekt. Përmasat e saj e bëjnë shumë fleksibël duke e lëvizur në çdo ambient të shtëpisë.

Karakteristikat:

 • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
 • Vjen me dizajn shumë të bukur me grafika moderne dhe detaje realiste
 • Fëmijët do të argëtohen pafund
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Falë përmasave mund të lëvizet në çdo ambient të shtëpisë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 94 x 34.55 x 113. 5 cm
 • Materialet: MDF, Dru dhe Plastikë

50,100 L

1 stok

Kuzhina lodër Dreamy Delights do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj. Vjen me plot ngjyra, me shumë aksesorë dhe po aq e ëmbël sa kuzhinierët e vegjël që do të luajnë këtu. KidKraft Dreamy Delights Play Kitchen është një ëmbëlsirë me pastel, grafika moderne dhe detaje realiste. Fëmijët do të kenë orë të pafund argëtimi duke lënë të shpalosin imagjinatën e tyre.  Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Gjithashtu kuzhina lodër Morning Sunshine vjen me dizajn shumë të bukur dhe ngjyra të kombinuar perfekt. Përmasat e saj e bëjnë shumë fleksibël duke e lëvizur në çdo ambient të shtëpisë.

Karakteristikat:

 • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
 • Vjen me dizajn shumë të bukur me grafika moderne dhe detaje realiste
 • Fëmijët do të argëtohen pafund
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Falë përmasave mund të lëvizet në çdo ambient të shtëpisë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 94 x 34.55 x 113. 5 cm
 • Materialet: MDF, Dru dhe Plastikë
SKU: 706943101322 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close