, ,

Kuzhina lodër Morning Sunshine

KidKraft
Availability:

1 stok


Kuzhina lodër Morning Sunshine do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj. Vjen me plot ngjyra, shumë aksesorë dhe në dukje shumë realiste, duke filluar nga soba, mikrovala, përgatitja e akullit, perdja në sfond dhe tingujt që lëshojnë aksesorë të ndryshëm. Fëmijët do të kenë orë të pafund argëtimi duke lënë të shpalosin imagjinatën e tyre.  Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Gjithashtu kuzhina lodër Morning Sunshine vjen me dizajn shumë të bukur dhe ngjyra të kombinuar perfekt. Përmasat e saj e bëjnë shumë fleksibël duke e lëvizur në çdo ambient të shtëpisë.

Karakteristikat:

 • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
 • Vjen me dizajn shumë të bukur, plot ngjyra dhe aksesorë realistë
 • Fëmijët do të argëtohen pafund
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Falë përmasave mund të lëvizet në çdo ambient të shtëpisë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 116.85 x 43.5 x 156 cm
 • Materialet: MDF, Dru dhe Plastikë

34,200 L

1 stok

Kuzhina lodër Morning Sunshine do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj. Vjen me plot ngjyra, shumë aksesorë dhe në dukje shumë realiste, duke filluar nga soba, mikrovala, përgatitja e akullit, perdja në sfond dhe tingujt që lëshojnë aksesorë të ndryshëm. Fëmijët do të kenë orë të pafund argëtimi duke lënë të shpalosin imagjinatën e tyre.  Mund të zgjedhin të luajnë në grupe ose vetëm. Gjithashtu kuzhina lodër Morning Sunshine vjen me dizajn shumë të bukur dhe ngjyra të kombinuar perfekt. Përmasat e saj e bëjnë shumë fleksibël duke e lëvizur në çdo ambient të shtëpisë.

Karakteristikat:

 • Do të adhurohet pafund nga kuzhinierët e rinj
 • Vjen me dizajn shumë të bukur, plot ngjyra dhe aksesorë realistë
 • Fëmijët do të argëtohen pafund
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Falë përmasave mund të lëvizet në çdo ambient të shtëpisë

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 116.85 x 43.5 x 156 cm
 • Materialet: MDF, Dru dhe Plastikë
SKU: 706943201589 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close