Kuzhina Unë gatuaj

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Kuzhina Unë gatuaj | Moulin Roty ofron për të marrë pjesë në një seminar gatimi me anëtarët e La Grande famille! Sidomos me miun Nini dhe lepurin Sylvain, duke ilustruar valixhen. Fëmija juaj do të argëtohet duke bërë si nëna. Ai/ ajo do të ketë veglat e tij/ saj: furrë Hollandeze, tigan, napë, skermë dhe të tjera. Fëmija juaj mund të bëjë për shembull një supë të shkëlqyeshme me Sylvain dhe Nini!

Dimensionet: 29 x 19.5 x 9 cm

8,100 L

1 stok

Kuzhina Unë gatuaj | Moulin Roty ofron për të marrë pjesë në një seminar gatimi me anëtarët e La Grande famille! Sidomos me miun Nini dhe lepurin Sylvain, duke ilustruar valixhen. Fëmija juaj do të argëtohet duke bërë si nëna. Ai/ ajo do të ketë veglat e tij/ saj: furrë Hollandeze, tigan, napë, skermë dhe të tjera. Fëmija juaj mund të bëjë për shembull një supë të shkëlqyeshme me Sylvain dhe Nini!

Dimensionet: 29 x 19.5 x 9 cm

SKU: 3575676324059 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close