Sold out!
,

Kuzhinë

EurekaKids
Availability:

S’ka stokKuzhinë retro | Vogëlushi juaj do të jetë në gjendje të krijojë gatimet e tij krijuese dhe inovative me këtë kuzhinë lodrash realiste prej druri. Kuzhina është e pajisur me sobat moderne me tingullin e ujit të valët, vajin e spërkatjes dhe ka drita që simulojnë një flakë gazi. E gjithë kjo do t’i japë vogëlushit ndjenjën e gatimit në soba të vërteta. Ata do të bëhen kuzhinier të shkëlqyeshëm me këtë kuzhinë lodrash!

Karakteristikat:

 • Përfshinë një pjatë moderne, një lavaman të gjatë metalik, një furrë të madhe, rafte dhe një sërë enësh (tigane, tenxhere … të paraqitura në imazhin e produktit janë të përfshira).
 • Kuzhina është dorëzuar e çmontuar.
 • Kërkon 4 bateri AAA (nuk përfshihen).
 • Mosha: +3 vjeç.

Përmasat:

 • Kuzhina: 104cm (Lartësia) x 66cm (Gjerësia) x 31cm (Gjatësia)
 • Paketimi: 78.8cm (Lartësia) x 38.7cm (Gjerësia) x 22.2cm (Gjatësia)

16,500 L

Sold out!

Kuzhinë retro | Vogëlushi juaj do të jetë në gjendje të krijojë gatimet e tij krijuese dhe inovative me këtë kuzhinë lodrash realiste prej druri. Kuzhina  është e pajisur me sobat moderne me tingullin e ujit të valët, vajin e spërkatjes dhe  ka drita që simulojnë një flakë gazi. E gjithë kjo do t’i japë vogëlushit ndjenjën e gatimit në soba të vërteta. Ata do të bëhen kuzhinier të shkëlqyeshëm me këtë kuzhinë lodrash!

Karakteristikat:

 • Përfshinë një pjatë moderne, një lavaman të gjatë metalik, një furrë të madhe, rafte dhe një sërë enësh (tigane, tenxhere … të paraqitura në imazhin e produktit janë të përfshira).
 • Kuzhina është dorëzuar e çmontuar.
 • Kërkon 4 bateri AAA (nuk përfshihen).
 • Mosha: +3 vjeç.

Përmasat:

 • Kuzhina: 104cm (Lartësia) x 66cm (Gjerësia) x 31cm (Gjatësia)
 • Paketimi: 78.8cm (Lartësia) x 38.7cm (Gjerësia) x 22.2cm (Gjatësia)

SKU: 8435404814953 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

Ngjyra

Jeshile

SHPORTA NË BEE

close