Laboratori i dritës

EurekaKids
Availability:

4 stok


Laboratori i dritës është një grup i përgatitur për të kryer eksperimente të ndryshme në lidhje me dritën me të cilat fëmijët nga mosha 8 vjeç mund të mësojnë shumë dhe të argëtohen në të njëjtën kohë.

Përfshin:

 • 1 kuti baterie.
 • 1 fole me llambë.
 • 1 cilindër kartoni.
 • 1 varëse “kristal”.
 • 3 llamba me ngjyra të lehta.
 • 1 bazë projektori.
 • 2 harta qiellore.
 • 4 kafshë detare fosforeshente.
 • 1 figurinë fosforeshente.
 • 1 shkop plastik.
 • 2 arra metalike.
 • Kabllo bakri.
 • 1 goditje fosforeshente.
 • 1 kasetë fosforeshente.
 • 1 monedhë.
 • 2 topa transparentë plastikë.
 • thekon polistiren.
 • 1 mermer metalik.
 • Kabëll plastik transparent.
 • 1 perlë fosforeshente.
 • 1 litar.
 • Broshurë me eksperimente 32-faqesh në frëngjisht, anglisht, gjermanisht, holandisht, spanjisht dhe italisht.
 • Kërkon 2 bateri LR06-AA që nuk përfshihen.

Përmasat:

25.5cm x 25.5cm x 6cm.

3,500 L

4 stok

Laboratori i dritës është një grup i përgatitur për të kryer eksperimente të ndryshme në lidhje me dritën me të cilat fëmijët nga mosha 8 vjeç mund të mësojnë shumë dhe të argëtohen në të njëjtën kohë.

Përfshin:

 • 1 kuti baterie.
 • 1 fole me llambë.
 • 1 cilindër kartoni.
 • 1 varëse “kristal”.
 • 3 llamba me ngjyra të lehta.
 • 1 bazë projektori.
 • 2 harta qiellore.
 • 4 kafshë detare fosforeshente.
 • 1 figurinë fosforeshente.
 • 1 shkop plastik.
 • 2 arra metalike.
 • Kabllo bakri.
 • 1 goditje fosforeshente.
 • 1 kasetë fosforeshente.
 • 1 monedhë.
 • 2 topa transparentë plastikë.
 • thekon polistiren.
 • 1 mermer metalik.
 • Kabëll plastik transparent.
 • 1 perlë fosforeshente.
 • 1 litar.
 • Broshurë me eksperimente 32-faqesh në frëngjisht, anglisht, gjermanisht, holandisht, spanjisht dhe italisht.
 • Kërkon 2 bateri LR06-AA që nuk përfshihen.

Përmasat:

25.5cm x 25.5cm x 6cm.

SKU: 8435404807047 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close