,

Laboratori i kimisë

EurekaKids
Availability:

1 stok


Me laboratorin e kimisë Eurekakids mund të bëni deri në 75 eksperimente duke përdorur vetëm përbërës që mund t’i gjeni në kuzhinë. Përbërës të tillë si vaj, limon, uthull, qumësht, ujë, vezë…etj. Seti përmban të gjithë aksesorët e duhur për kryerjen e eksperimenteve, ndër të tjera edhe:

 • 4 epruveta dhe 4 kapakë
 • 1 mbështetëse
 • 1 kapëse
 • 1 pipetë
 • 1 gotë e vogël
 • 1 gotë e madhe
 • 1 lugë matëse
 • Broshurë me gati 190 faqe ku mund të gjeni deri në 75 eksperimente në frëngjisht, anglisht, gjermanisht, spanjisht dhe italisht.

Karakteristikat:

 • Fëmijët do të argëtohen duke kryer eksperimente
 • Do ta adhurojnë të punojnë një një laborator të till
 • Mund të luhet në grupe ose çift
 • Mund të kryhen deri në 75 eksperimente

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 31  x 29 x 8 cm
 • Mosha: +8 vjeç

5,500 L

1 stok

Me laboratorin e kimisë Eurekakids mund të bëni deri në 75 eksperimente duke përdorur vetëm përbërës që mund t’i gjeni në kuzhinë. Përbërës të tillë si vaj, limon, uthull, qumësht, ujë, vezë…etj. Seti përmban të gjithë aksesorët e duhur për kryerjen e eksperimenteve, ndër të tjera edhe:

 • 4 epruveta dhe 4 kapakë
 • 1 mbështetëse
 • 1 kapëse
 • 1 pipetë
 • 1 gotë e vogël
 • 1 gotë e madhe
 • 1 lugë matëse
 • Broshurë me gati 190 faqe ku mund të gjeni deri në 75 eksperimente në frëngjisht, anglisht, gjermanisht, spanjisht dhe italisht.

Karakteristikat:

 • Fëmijët do të argëtohen duke kryer eksperimente
 • Do ta adhurojnë të punojnë një një laborator të till
 • Mund të luhet në grupe ose çift
 • Mund të kryhen deri në 75 eksperimente

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 31  x 29 x 8 cm
 • Mosha: +8 vjeç
SKU: 843540807054 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close