Laboratori Spa

EurekaKids
Availability:

2 stok


Laboratori Spa | Rikrijoni atmosferën e një banjë shtëpie me këtë laborator mini-banjë. Ju mund të formoni kripëra të dushit, të bëni kripëra relaksuese, aromatike, dhe të bëni banja super të gazuara dhe shumëngjyrëshe. Këto manipulime të thjeshta, të sigurta dhe argëtuese do t’i lejojnë fëmijët të përdorin “shpikjet” e tyre për të jetuar momente të këndshme në banjën e tyre.

Përmban:

 • Baza zbutëse 30ml.
 • 75ml bazë shkumë.
 • 1 myk për të bërë banjë me guralecë.
 • Enë 30ml.
 • Bikarbonat natriumi.
 • Acid citrik.
 • Kripë e trashë.
 • 2 parfume.
 • 2 ngjyra.
 • 4 pipeta.
 • 1 lugë çaji.
 • 1 shpatull.
 • Udhëzime.

Karakteristikat:

 • Testuar mjekësisht.
 • Pa parabenë.
 • Mosha: +8 vjeç.
 • Përmasat: 34cm x 28cm x 6cm
 • Pesha: 1260g.

4,000 L

2 stok

Laboratori Spa | Rikrijoni atmosferën e një banjë shtëpie me këtë laborator mini-banjë. Ju mund të formoni kripëra të dushit, të bëni kripëra relaksuese, aromatike, dhe të bëni banja super të gazuara dhe shumëngjyrëshe. Këto manipulime të thjeshta, të sigurta dhe argëtuese do t’i lejojnë fëmijët të përdorin “shpikjet” e tyre për të jetuar momente të këndshme në banjën e tyre.

Përmban:

 • Baza zbutëse 30ml.
 • 75ml bazë shkumë.
 • 1 myk për të bërë banjë me guralecë.
 • Enë 30ml.
 • Bikarbonat natriumi.
 • Acid citrik.
 • Kripë e trashë.
 • 2 parfume.
 • 2 ngjyra.
 • 4 pipeta.
 • 1 lugë çaji.
 • 1 shpatull.
 • Udhëzime.

Karakteristikat:

 • Testuar mjekësisht.
 • Pa parabenë.
 • Mosha: +8 vjeç.
 • Përmasat: 34cm x 28cm x 6cm
 • Pesha: 1260g.
SKU: 8435404812706 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close