Lacking Beads

Plan Toys
Availability:

1 stok


Lacking Beads, është një lodër e shkëlqyer e aftësive motorike që lejon një qasje të mësimit ndaj koncepteve themelore si forma, ngjyra dhe numërimi!

3,300 L

1 stok

Lacking Beads, është një lodër e shkëlqyer e aftësive motorike që lejon një qasje të mësimit ndaj koncepteve themelore si forma, ngjyra dhe numërimi!

SKU: 8854740053534 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close