Lacking board

Plan Toys
Availability:

2 stok


Lacking board | Një bord katror me vrima dhe një larmi formash gjeometrike me vrimat që duhen rreshtuar. I përshtatshëm nga mosha +3 vjeç.

3,900 L

2 stok

Lacking board | Një bord katror me vrima dhe një larmi formash gjeometrike me vrimat që duhen rreshtuar. I përshtatshëm nga mosha +3 vjeç.

SKU: 8854740053725 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

Ngjyra

Jeshile

SHPORTA NË BEE

close