Lapsa druri me ngjyra (8 copë)

EurekaKids
Availability:

2 stok


Lapsa druri me ngjyra perfekte për duart e të vegjëlve. Janë të lehtë për tu kapur dhe mbajtur. Seti me 5 ngjyra të ndryshme është perfekt për aktivitete argëtuese dhe krijuese për vogëlushët duke filluar nga mosha +2 vjeç.

Karakteristikat:

  • Seti përmban 8 lapsa me ngjyra
  • Janë të lehtë për tu kapur dhe mbajtur.
  • Kanë majë të butë

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 16.4 x 13.7 x 2.5 cm
  • Mosha: + 2 vjeç

1,400 L

2 stok

Lapsa druri me ngjyra perfekte për duart e të vegjëlve. Janë të lehtë për tu kapur dhe mbajtur. Seti me 5 ngjyra të ndryshme është perfekt për aktivitete argëtuese dhe krijuese për vogëlushët duke filluar nga mosha +2 vjeç.

Karakteristikat:

  • Seti përmban 8 lapsa me ngjyra
  • Janë të lehtë për tu kapur dhe mbajtur.
  • Kanë majë të butë

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 16.4 x 13.7 x 2.5 cm
  • Mosha: + 2 vjeç
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close