, , , ,

Lapsa me ngjyra dhe shënues (16 copë)

Djeco
Availability:

24 stok


Një set ideal prej 16 lapsash dhe shënuesish perfekte  për ngjyrosjen dhe vizatimin me saktësi për fëmijët e moshës nga +4 vjeç. Krijimi me mjetet e duhura i bën aktivitetet më të lehta dhe më të bukura.

Karakteristikat:

  • E përshtatshme për aktivitete krijuese me ngjyrosje
  • E përshtatshme për moshën +4 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 16.5 x 19 x 1.5 cm

1,100 L

24 stok

Një set ideal prej 16 lapsash dhe shënuesish perfekte  për ngjyrosjen dhe vizatimin me saktësi për fëmijët e moshës nga +4 vjeç. Krijimi me mjetet e duhura i bën aktivitetet më të lehta dhe më të bukura.

Karakteristikat:

  • E përshtatshme për aktivitete krijuese me ngjyrosje
  • E përshtatshme për moshën +4 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 16.5 x 19 x 1.5 cm
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close