Lapsa me ngjyra- Magic pens (10 copë)

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Kuti me 10 bojëra magjike nga Moulin Roty.  Kjo kuti ka në brendësi 8 ngjyra bojra uji dhe 2 bojra magjike. Përdor bojërat magjike për të ndryshuar ngjyrat, ky efekt do të surprizojë dhe argëtojë fëmijët tuaj!

Karakteristikat:

  • Madhësia e kutisë: 16 x 9,5 cm
  • Mosha: +3 vjeҫ

1,600 L

2 stok

Kuti me 10 bojëra magjike nga Moulin Roty.  Kjo kuti ka në brendësi 8 ngjyra bojra uji dhe 2 bojra magjike. Përdor bojërat magjike për të ndryshuar ngjyrat, ky efekt do të surprizojë dhe argëtojë fëmijët tuaj!

Karakteristikat:

  • Madhësia e kutisë: 16 x 9,5 cm
  • Mosha: +3 vjeҫ
SKU: 3575677131311 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close