, ,

Laundry Basket Play Set

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur në shtëpi me këto aksesorë realistë pastrimi. Seti me 14 pjesë përfshin një shportë të fortë për të mbajtur të gjitha furnizimet dhe një kartë aktiviteti të ripërdorshme për të kontrolluar punët. Fëmijëve do t’u pëlqejë pamasë të argëtohen duke pretenduar të vendosen në rolin e një shtëpiaku ose shtëpiakeje. Seti ndër të tjera përfshin kuti me tre fletë tharëse, detergjent, zbutëse rrobash me kapak të heqshëm për matje, hekur hekurosjeje dhe shumë aksesorë të tjerë. Ky set është perfekt sepse inkurajon aftësitë e shkëlqyera motorike, aftësitë e hershme matematikore dhe gjuhësore dhe i ndihmon fëmijët të krijojnë vetëbesim.

Karakteristikat

 • Fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur në shtëpi me këto aksesorë realistë pastrimi
 • Përmban 15 aksesorë të ndryshëm
 • Inkurajon aftësitë e shkëlqyera motorike, aftësitë e hershme matematikore dhe gjuhësore
 • Ndihmon fëmijët të krijojnë vetëbesim.

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 28.57 x 20.95 x 20.32 cm

3,000 L

2 stok

Fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur në shtëpi me këto aksesorë realistë pastrimi. Seti me 14 pjesë përfshin një shportë të fortë për të mbajtur të gjitha furnizimet dhe një kartë aktiviteti të ripërdorshme për të kontrolluar punët. Fëmijëve do t’u pëlqejë pamasë të argëtohen duke pretenduar të vendosen në rolin e një shtëpiaku ose shtëpiakeje. Seti ndër të tjera përfshin kuti me tre fletë tharëse, detergjent, zbutëse rrobash me kapak të heqshëm për matje, hekur hekurosjeje dhe shumë aksesorë të tjerë. Ky set është perfekt sepse inkurajon aftësitë e shkëlqyera motorike, aftësitë e hershme matematikore dhe gjuhësore dhe i ndihmon fëmijët të krijojnë vetëbesim.

Karakteristikat

 • Fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur në shtëpi me këto aksesorë realistë pastrimi
 • Përmban 15 aksesorë të ndryshëm
 • Inkurajon aftësitë e shkëlqyera motorike, aftësitë e hershme matematikore dhe gjuhësore
 • Ndihmon fëmijët të krijojnë vetëbesim.

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 28.57 x 20.95 x 20.32 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close