,

Lavaman & Frigorifer

Plan Toys
Availability:

4 stok


Lavaman & Frigorifer | Kjo lodër inkurajon lojën imituese dhe imagjinare, por edhe krijimin e roleve. Ndërtimi i qëndrueshëm dhe materialet e forta sigurojnë që kjo lodër të jetë rezistente për vite. Lodra përbëhet nga një lavaman dhe një frigorifer me material druri të qëndrueshëm.

16,400 L

4 stok

Lavaman & Frigorifer | Kjo lodër inkurajon lojën imituese dhe imagjinare, por edhe  krijimin e roleve. Ndërtimi i qëndrueshëm dhe materialet e forta sigurojnë që kjo lodër të jetë rezistente për vite. Lodra përbëhet nga një lavaman dhe një frigorifer me material druri të qëndrueshëm. 

SKU: 8854740036063 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close