, ,

Le Grand Garage

Le Toy Van
Availability:

1 stok


Le Grand Garage është e sigurtë se do ta kënaqë fëmijën tuaj. I bërë nga druri cilësor, ky grup garazhi tre katesh përfshin 2 rampa spirale, një ashensor, një makinë, një helikopter dhe një pompë benzine. Mblidhet lehtë dhe fëmija juaj do të kalojë orë të tëra lojërash imagjinative me këtë lodër. Mosha +3 vjeç

16,900 L

1 stok

Le Grand Garage është e sigurtë se do ta kënaqë fëmijën tuaj. I bërë nga druri cilësor, ky grup garazhi tre katesh përfshin 2 rampa spirale, një ashensor, një makinë, një helikopter dhe një pompë benzine. Mblidhet lehtë dhe fëmija juaj do të kalojë orë të tëra lojërash imagjinative me këtë lodër. Mosha +3 vjeç

SKU: 5060023414395 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 55 × 41 × 12 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close