Lepur pellushi

Moulin Roty
Availability:

3 stok


Lepur pellushi vjen në një kuti të bukur dhuratash. Shumë e butë e bërë nga lesh, muslin, triko të kontrolluar dhe pambuk të shtypur. E veshur në okër dhe me një qafë më të ngrohtë, ky lepur do shumë përkëdhelje! Kjo lodër prej pellushi do të adoptohet shpejt nga fëmija juaj!

Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 31 cm
  • Materialet: pambuk, poliester, elastan, akrilik, mëndafsh
  • Lahet në 30 ° C në ciklin e leshit
  • Mosha +0 muajsh

 

7,200 L

3 stok

Lepur pellushi vjen në një kuti të bukur dhuratash. Shumë e butë  e bërë nga lesh, muslin, triko të kontrolluar dhe pambuk të shtypur. E veshur në okër dhe me një qafë më të ngrohtë, ky lepur do shumë përkëdhelje! Kjo lodër prej pellushi do të adoptohet shpejt nga fëmija juaj!

Tani është e mundur të personalizoni këtë produkt me një afishe që përmban emrin e fëmijës tuaj! E aplikuar me dorë, letër me shkronjë, kjo ngjitje do të ketë një efekt të mahnitshëm për prindërit dhe do ta bëjë këtë dhuratë unike.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 31 cm
  • Materialet: pambuk, poliester, elastan, akrilik, mëndafsh
  • Lahet në 30 ° C në ciklin e leshit
  • Mosha +0 muajsh

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close