Lepuri Gjithmonë vonë

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Lepuri Gjithmonë vonë | Një personazh i ri po bashkohet me grupin Once Upon A Time (Il était une fois): Forever Late Rabbit! Siç tregon emri i tij, ai është gjithmonë vonë, edhe pse gjithmonë e ka me vete orë e çmuar të xhepit! Ky pellushi me stil ka veshur një shall, pantallona dhe një bel të ndezur me yje.

Karakteristikat:

  • Dimensioni: 37 cm.
  • Materialet: Pambuk, poliester, elastan, akrilik.
  • Lajeni në 30 gradë në një cikël delikate.
  • I pershtatshem qe nga lindja.

6,200 L

1 stok

Lepuri Gjithmonë vonë | Një personazh i ri po bashkohet me grupin Once Upon A Time (Il était une fois): Forever Late Rabbit! Siç tregon emri i tij, ai është gjithmonë vonë, edhe pse gjithmonë e ka me vete orë e çmuar të xhepit! Ky pellushi me stil ka veshur një shall, pantallona dhe një bel të ndezur me yje.

Karakteristikat:

  • Dimensioni: 37 cm.
  • Materialet: Pambuk, poliester, elastan, akrilik.
  • Lajeni në 30 gradë në një cikël delikate.
  • I pershtatshem qe nga lindja.

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close