Lepuri me rrota

Plan Toys
Availability:

9 stok


Lepuri me rrota | Dallimi i madhësisë midis rrotave të përparme dhe të pasme bën që lepuri të fitojë përpara në një veprim të shkathët sa herë që tërhiqet – ashtu si një lepur i vërtetë!

4,300 L

9 stok

Lepuri me rrota | Dallimi i madhësisë midis rrotave të përparme dhe të pasme bën që lepuri të fitojë përpara në një veprim të shkathët sa herë që tërhiqet – ashtu si një lepur i vërtetë!

SKU: 8854740057013 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close