Lepuri Organik

Wooly Organic
Availability:

7 stok


Lepuri organik është një lodër e përshtatshme për fëmijët nga tre muajsh. Shumë e bukur, e butë dhe e mbushur me mbushje kremoze. Ai do të bëhet një mik besnik i fëmijës tuaj në shtëpi dhe në rrugë.

Specifika:

  • Lahet në 30 gradë

4,900 L

7 stok

SHPORTA NË BEE

close