Lepuri Organik

Wooly Organic
Availability:

6 stok


Lepuri Organik, me sy të qëndisur prej druri. Pëlhura e butë është një mik i shkëlqyeshëm për gjumin e vogëlushit tuaj. Mbushja është e përbërë nga fibra 100% natyrale të misrit (vërtetuar sipas OEKO-Tex) ndërsa pjesa e sipërme është e përbërë nga 100% pambuk organik.

Karakteristikat:

  • Ngjyrat: e bardhe dhe bezhë
  • Mirëmbajtja: larja deri në 40 ° C
  • Lartësia 26 cm
  • Mosha: + 0 muajsh

4,900 L

6 stok

Lepuri Organik, me sy të qëndisur prej druri. Pëlhura e butë është një mik i shkëlqyeshëm për gjumin e vogëlushit tuaj. Mbushja është e përbërë nga fibra 100% natyrale të misrit (vërtetuar sipas OEKO-Tex) ndërsa pjesa e sipërme është e përbërë nga 100% pambuk organik.

Karakteristikat:

  • Ngjyrat: e bardhe dhe bezhë
  • Mirëmbajtja: larja deri në 40 ° C
  • Lartësia 26 cm
  • Mosha: + 0 muajsh
Marka

SHPORTA NË BEE

close