Lepuri Organik

Wooly Organic
Availability:

8 stok


Lepuri Organik, me sy të qëndisur prej druri. Mbushja është e përbërë nga fibra 100% natyrale të misrit (vërtetuar sipas OEKO-Tex) ndërsa pjesa e sipërme është e përbërë nga 100% pambuk organik.

Karakteristikat:

  • Ngjyrat: e bardhe dhe bezhë
  • Kujdesi: Lani deri në 30 gradë në lavatriçe
  • Madhësia rreth. 25x 25x 12 cm
  • Mosha: + 0 muajsh

7,900 L

8 stok

Lepuri Organik, me sy të qëndisur prej druri. Mbushja është e përbërë nga fibra 100% natyrale të misrit (vërtetuar sipas OEKO-Tex) ndërsa pjesa e sipërme është e përbërë nga 100% pambuk organik.

Karakteristikat:

  • Ngjyrat: e bardhe dhe bezhë
  • Kujdesi: Lani deri në 30 gradë në lavatriçe
  • Madhësia rreth. 25x 25x 12 cm
  • Mosha: + 0 muajsh
Marka

SHPORTA NË BEE

close