Lepuri Organik

Wooly Organic
Availability:

5 stok


Lepuri Organik, me sy të qëndisur dhe me madhësia rreth 29 cm ulur. Mbushja është e përbërë nga fibra 100% natyrale të misrit (vërtetuar sipas OEKO-Tex) ndërsa pjesa e sipërme është e përbërë nga 100% pambuk organik.

Karakteristikat:

  • Ngjyrat: e bardhe dhe bezhë
  • Kujdesi: Lani deri në 30 gradë në lavatriçe
  • Mosha: + 3 muajsh

7,900 L

5 stok

Lepuri Organik, me sy të qëndisur dhe me madhësia rreth 29 cm ulur. Mbushja është e përbërë nga fibra 100% natyrale të misrit (vërtetuar sipas OEKO-Tex) ndërsa pjesa e sipërme është e përbërë  nga 100% pambuk organik.

Karakteristikat:

  • Ngjyrat: e bardhe dhe bezhë
  • Kujdesi: Lani deri në 30 gradë në lavatriçe
  • Mosha: + 3 muajsh
Marka

SHPORTA NË BEE

close