Lepuri Organik

Wooly Organic
Availability:

1 stok


Lepuri organik është një pellush i përshtatshëm për fëmijët +3 muajsh. Shumë i bukur, i butë dhe i mbushur me mbushje kremoze. Ai do të bëhet një mik besnik i fëmijës tuaj në shtëpi dhe kudo. Lahet në 30 gradë

5,310 L

1 stok

SHPORTA NË BEE

close