Lepuri Organik

Wooly Organic
Availability:

7 stok


Lepuri organik është një lodër e përshtatshme për fëmijët nga tre muajsh. Shumë i bukur, i butë dhe ei mbushur me mbushje kremoze. Ai do të bëhet një mik besnik i fëmijës tuaj në shtëpi dhe kudo. Lahet në 30 gradë.

4,400 L

7 stok

SHPORTA NË BEE

close