, , , ,

Lepuri prej druri- Roulapic

Djeco
Availability:

8 stok


Argëtimi i vogëlushëve tuaj do të jetë i padiskutueshëm me lepurin prej druri- Roulapic, duke garuar me makinën e tij lodër tërheqëse, argëtuese dhe ideale për dhuratë për të vegjlit. Kjo është një lodër argëtuese, me vlerë të madhe që do të bëjë pas vetes të gjithë fëmijët e vegjël pasiqë mund ta tërheqin dhe manovrojnë duke mësuar aftësitë e koordinimit ndërsa luajnë.

Karakteristikat:

 • Bërë prej druri
 • Ngjyrosur me ngjyra jo toksike
 • Pamja dhe ndjenja e kësaj lodre tërheqëse janë të shkëlqyera
 • Rrotat krijojnë stabilitet

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 15.5 x 7.8 x 14.5 cm
 • Mosha: +12 muajsh

 

2,400 L

8 stok

Argëtimi i vogëlushëve tuaj do të jetë i padiskutueshëm me lepurin prej druri- Roulapic, duke garuar me makinën e tij lodër tërheqëse, argëtuese dhe ideale për dhuratë për të vegjlit. Kjo është një lodër argëtuese, me vlerë të madhe që do të bëjë pas vetes të gjithë fëmijët e vegjël pasiqë mund ta tërheqin dhe manovrojnë duke mësuar aftësitë e koordinimit ndërsa luajnë.

Karakteristikat:

 • Bërë prej druri
 • Ngjyrosur me ngjyra jo toksike
 • Pamja dhe ndjenja e kësaj lodre tërheqëse janë të shkëlqyera
 • Rrotat krijojnë stabilitet

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 15.5 x 7.8 x 14.5 cm
 • Mosha: +12 muajsh

 

Marka

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close