,

Letra gërvishtëse- Le Bal des Coquettes

Djeco
Availability:

5 stok


Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë, të moshave nga 6 vjeç. Fëmijët mund të përdorin shkopin për të gërvishtur shtresën e sipërme për të zbulurar të gjithë siluetën e plotë. Ky set, përfshin katër silueta shumëngjyrëshe  të vajzave bukuroshe dhe simpaktike, me fustane balloje . Gjithashtu është ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje.

Seti përmban:

 • 4 silueta gërvishtëse 
 • 1 gërvishtës prej druri
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 silueta me vajza simpatike me fustan balloje
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +6 vjeç

1,200 L

5 stok

Aktivitet argëtues dhe krijues për fëmijë, të moshave nga 6 vjeç. Fëmijët mund të përdorin shkopin për të gërvishtur shtresën e sipërme për të zbulurar të gjithë siluetën e plotë. Ky set, përfshin katër silueta shumëngjyrëshe  të vajzave bukuroshe dhe simpaktike, me fustane balloje . Gjithashtu është ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje.

Seti përmban:

 • 4 silueta gërvishtëse 
 • 1 gërvishtës prej druri
 • 1 udhëzues

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 silueta me vajza simpatike me fustan balloje
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +6 vjeç
Marka

Gjinia

Femra

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close