,

Letra për pikturim- Le Bestiaire

Djeco
Availability:

5 stok


Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues rreth pikturës për fëmijë të moshave +6 vjeç. Fëmijët mjafton të marrin letrën ilustruese dhe paletën e ngjyrave dhe të fillojnë me krijimtarinë e tyre duke pikturuar mbi siluetë.  Çdo letër ilustruese ka paletën e saj me sasinë e bojës së nevojshme për të krijuar pikturën e saj. Përveç argëtimit kjo lojë mund të zgjojë edhe shpirtin artistik tek fëmijët duke vendosur edhe profesionin e së ardhmes.

Seti përmban:

 • 4 letra ilustruese pikture (20 x 20 cm)
 • 4 paleta bojë
 • 1 udhëzues përdorimi

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 silueta me kafshë të ndryshme
 • Lojë krijuese shumë e veçantë
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +6 vjeç

1,600 L

5 stok

Aktivitet i veçantë argëtues dhe krijues rreth pikturës për fëmijë të moshave +6 vjeç. Fëmijët mjafton të marrin letrën ilustruese dhe paletën e ngjyrave dhe të fillojnë me krijimtarinë e tyre duke pikturuar mbi siluetë.  Çdo letër ilustruese ka paletën e saj me sasinë e bojës së nevojshme për të krijuar pikturën e saj. Përveç argëtimit kjo lojë mund të zgjojë edhe shpirtin artistik tek fëmijët duke vendosur edhe profesionin e së ardhmes.

Seti përmban:

 • 4 letra ilustruese pikture (20 x 20 cm)
 • 4 paleta bojë
 • 1 udhëzues përdorimi

Karakteristikat:

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 silueta me kafshë të ndryshme
 • Lojë krijuese shumë e veçantë
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 22 x 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +6 vjeç
Marka

Gjinia

Femra

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close