Libër aktiviteti

EurekaKids
Availability:

7 stok


Libri i të mësuarit është libri që i ndihmon fëmijët të njohin numrat, ngjyrat dhe format. Ai përmban 50 faqe me më shumë se 90 aktivitete që tregojnë karaktere, foto dhe skena ku shfaqen operacione matematikore, figura gjeometrike, një numër i caktuar i karaktereve. Fëmija duhet të zgjedhë, me stilolapsin buf, cila është përgjigjja që korrespondon me atë që shihet në imazh. Ujku vepron si mësues dhe përmes tingujve, frazave në anglisht dhe ngjyrës së syve, thotë kur një përgjigje është e saktë ose e pasaktë në çast.

Karakteristikat:

 • Përmban: libër dhe stilolaps ndërvepruese me bufin.
 • Pendu-pena riprodhon 23 fraza dhe tinguj qesharak. Sytë e tij ndizen jeshil (përgjigje e saktë) ose e kuqe (përgjigje e pasaktë).
 • Ju mund të zgjidhni të dëgjoni përgjigje, tinguj ose një përzierje tingujsh dhe përgjigjesh në anglisht.
 • Butoni për të rregulluar vëllimin: i lartë, i ulët ose i heshtur.
 • Libër me më shumë se 90 aktivitete. Gjuhët: Anglisht, Spanjisht, Italisht dhe Frengjisht.
 • Punon me 2 bateri AAA, pa përfshirë.
 • Mosha: +3 vjeç.

Përmasat:

 • Paketimi: 23.5cm x 5cm x 21cm
 • Pena: 15cm

3,100 L

7 stok

Libri i të mësuarit është libri që i ndihmon fëmijët të njohin numrat, ngjyrat dhe format. Ai përmban 50 faqe me më shumë se 90 aktivitete që tregojnë karaktere, foto dhe skena ku shfaqen operacione matematikore, figura gjeometrike, një numër i caktuar i karaktereve. Fëmija duhet të zgjedhë, me stilolapsin buf, cila është përgjigjja që korrespondon me atë që shihet në imazh. Ujku vepron si mësues dhe përmes tingujve, frazave në anglisht dhe ngjyrës së syve, thotë kur një përgjigje është e saktë ose e pasaktë në çast.

Karakteristikat:

 • Përmban: libër dhe stilolaps ndërvepruese me bufin.
 • Pendu-pena riprodhon 23 fraza dhe tinguj qesharak. Sytë e tij ndizen jeshil (përgjigje e saktë) ose e kuqe (përgjigje e pasaktë).
 • Ju mund të zgjidhni të dëgjoni përgjigje, tinguj ose një përzierje tingujsh dhe përgjigjesh në anglisht.
 • Butoni për të rregulluar vëllimin: i lartë, i ulët ose i heshtur.
 • Libër me më shumë se 90 aktivitete. Gjuhët: Anglisht, Spanjisht, Italisht dhe Frengjisht.
 • Punon me 2 bateri AAA, pa përfshirë.
 • Mosha: +3 vjeç.

Përmasat:

 • Paketimi: 23.5cm x 5cm x 21cm
 • Pena: 15cm
SKU: 8435404811723 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close