,

Libër i bukur pëlhurash

Franck Fischer
Availability:

1 stok


Libër i bukur pëlhurash i bërë nga pambuku organik i certifikuar dhe me mbushje poliester. Mund të bashkëngjitet në vendin e makinës ose krevat fëmijësh. Vogëlushët do të argëtohen pamasë me këtë libër shumëngjyrësh dhe me dizajne tërheqëse.

Karakteristikat:

 • I bërë nga pambuku dhe me mbusje poliestër
 • Libër argëtues
 • Mund të merret me vete në makinë
 • Mund të vendoset edhe tek krevati

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 14 x 14 cm
 • Larje në 30 gradë
 • Mosha: +0 muajsh

3,200 L

1 stok

Libër i bukur pëlhurash i bërë nga pambuku organik i certifikuar dhe me mbushje poliester. Mund të bashkëngjitet në vendin e makinës ose krevat fëmijësh. Vogëlushët do të argëtohen pamasë me këtë libër shumëngjyrësh dhe me dizajne tërheqëse.

Karakteristikat:

 • I bërë nga pambuku dhe me mbusje poliestër
 • Libër argëtues
 • Mund të merret me vete në makinë
 • Mund të vendoset edhe tek krevati

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 14 x 14 cm
 • Larje në 30 gradë
 • Mosha: +0 muajsh
Marka

Mosha

+0 muajsh

SHPORTA NË BEE

close