,

Libër ngjyrosjeje me ujë- Vehicle

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdor lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Libri përfshin katër skena me temë automjetesh për tu ngjyrosur dhe një aktivitet ‘kërko-gjej’ për secilën skenë. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

Karakteristikat

 • Katër aktivitete me temë automjetesh
 • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
 • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
 • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
 • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç

1,200 L

2 stok

Libri i ngjyrosjes përfshin katër faqe të ripërdorshme dhe një laps që mund të rimbushet me ujë. Thjeshtë përdor lapsin për të ngjyrosur secilën skenë të detajuar dhe ngjyrat vibruese shfaqen gjithnjë mahnitëse. Lëreni faqen të thahet, për të krijuar mundësinë e pastrimit të faqes dhe ripërdorimit të saj për ta ngjyrosur vazhdimisht. Libri përfshin katër skena me temë automjetesh për tu ngjyrosur dhe një aktivitet ‘kërko-gjej’ për secilën skenë. Lapsi  është i lehtë  për tu mbajtur e përdorur, nga fëmijët. Ky libër ngjyrosje është ideal si libër aktiviteti për udhëtim dhe lodër për fëmijë.

Karakteristikat

 • Katër aktivitete me temë automjetesh
 • Fletët mund të ripërdoren, thjesht lërini të thahen
 • Madhësia e lapsit lejon të mbushet lehtë dhe të kapet lehtë
 • Kompakt, me kapje spirale që e bën perfekt për udhëtime
 • Promovon aftësinë e krijuese, aftësinë e shkrimit dhe atë të vërejtjes së detajeve

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close