Libër për ngjyrosje- Me antonime

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Zbulo librin e ngjyrosjes me antonime, marrë nga koleksioni Popipop i Moulin Roty. Ky libër ngjyrosjeje fantastik me 20 faqe, ku ngjyroset dhe pjesa e kundërt. Fëmijët do të ngjyrosin dhe do të mësojnë për antonimet. Një aktivitet kreativ për fëmijë që dashurojnë të vizatojnë dhe ngjyrosin piktura të mrekullueshme.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 21,5 x 21,5 cm
  • Mosha: +3 vjeç

900 L

2 stok

Zbulo librin e ngjyrosjes me antonime, marrë nga koleksioni Popipop i Moulin Roty. Ky libër ngjyrosjeje fantastik me 20 faqe, ku ngjyroset dhe pjesa e kundërt. Fëmijët do të ngjyrosin dhe do të mësojnë për antonimet. Një aktivitet kreativ për fëmijë që dashurojnë të vizatojnë dhe ngjyrosin piktura të mrekullueshme.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 21,5 x 21,5 cm
  • Mosha: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close