,

Libri argëtues- Stickers me ëmbëlsira

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Libri më argëtues që përmban mbi 500 ngjitëse me ëmbëlsira, karamele dhe fruta. Me këtë libër me ngjitëse, fëmijët mund të drejtojnë pastiҫerinë e tyre me ilustracione dhe të dekorojnë kekët e vegjël, biskotat dhe ëmbëlsira të tjera në 16 faqe shumëngjyrëshe.

Karakteristikat:

  • Libër  me ngjitëse me ëmbëlsira të bukra gati për tu dekoruar
  • Përfshihen 500+ ngjitëse në 16 faqe shumëngjyrëshe
  • Promovon aftësinë krijuese tek fëmijët

1,500 L

2 stok

Libri më argëtues që përmban mbi 500 stickers me ëmbëlsira, karamele dhe fruta. Me këtë libër me stickers, fëmijët mund të drejtojnë pastiҫerinë e tyre me ilustracione dhe të dekorojnë kekët e vegjël, biskotat dhe ëmbëlsira të tjera në 16 faqe shumëngjyrëshe.

Karakteristikat:

  • Libër  me stickers me ëmbëlsira të bukra gati për tu dekoruar
  • Përfshihen 500+ ngjitëse në 16 faqe shumëngjyrëshe
  • Promovon aftësinë krijuese tek fëmijët
SKU: 000772142397 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close