,

Libri i lindjes- Apres la pluie

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Një libër thesari i ilustruar me 80 faqe që shoqëron fëmijët nga ditët e para deri në ditëlindjen e gjashtë. Përmban një koleksion fjalësh dhe imazhesh, me 6 zarfa suveniresh dhe 1 matëse si dhuratë. Një libër i madh me mbyllje magnetike. Tregoni dhe mbani kujtimet e para të fëmijës tuaj në librin e tij të lindjes. Përveç se ka një vlerë të padiskutueshme, mund të jetë gjithashtu edhe një dhuratë perfekte lindjeje.

Karakteristikat:

  • Një libër thesari i ilustruar me 80 faqe që shoqëron fëmijët nga ditët e para deri në ditëlindjen e gjashtë
  • Përmban një koleksion fjalësh dhe imazhesh, me 6 zarfa suveniresh dhe 1 matëse si dhuratë
  • Mund të jetë gjithashtu edhe një dhuratë perfekte lindjeje
  • Krijon një lidhje më të ngushtë prind- fëmijë

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 24 x 19.5 x 2 cm

4,700 L

2 stok

Një libër thesari i ilustruar me 80 faqe që shoqëron fëmijët nga ditët e para deri në ditëlindjen e gjashtë. Përmban një koleksion fjalësh dhe imazhesh, me 6 zarfa suveniresh dhe 1 matëse si dhuratë. Një libër i madh me mbyllje magnetike. Tregoni dhe mbani kujtimet e para të fëmijës tuaj në librin e tij të lindjes. Përveç se ka një vlerë të padiskutueshme, mund të jetë gjithashtu edhe një dhuratë perfekte lindjeje.

Karakteristikat:

  • Një libër thesari i ilustruar me 80 faqe që shoqëron fëmijët nga ditët e para deri në ditëlindjen e gjashtë
  • Përmban një koleksion fjalësh dhe imazhesh, me 6 zarfa suveniresh dhe 1 matëse si dhuratë
  • Mund të jetë gjithashtu edhe një dhuratë perfekte lindjeje
  • Krijon një lidhje më të ngushtë prind- fëmijë

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 24 x 19.5 x 2 cm
SKU: 3575677156000 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close