Libri Indian

EurekaKids
Availability:

4 stok


Libri Indian | Ruani të gjitha kujtimet tuaja në këtë libër të bukur! Set krijues për të praktikuar teknikën e scrapbooking që përfshin 10 letra dekorimi, 1 fletë ngjitëse dhe aksesore dekorativ. Dizajn shumë i bukur bazuar në temën e indianëve perëndimorë. Është ideal që fëmijët të zhvillojnë krijimtarinë dhe imagjinatë e tyre “të egër”.

Karakteristikat:

  • Përfshin: 10 letra dekorimi, 1 fletë ngjitëse dhe aksesore dekorativ.
  • Tema: Indianët e Perëndimit.
  • Përmasat e Scrapbook: 25.7cm (Lartësia) x 26cm (Gjerësia) x 1cm (Gjatësia)
  • Mosha: +4 vjeç.

1,400 L

4 stok

Libri Indian | Ruani të gjitha kujtimet tuaja në këtë libër të bukur! Set krijues për të praktikuar teknikën e scrapbooking që përfshin 10 letra dekorimi, 1 fletë ngjitëse dhe aksesore dekorativ. Dizajn shumë i bukur bazuar në temën e indianëve perëndimorë. Është ideal që fëmijët të zhvillojnë krijimtarinë dhe imagjinatë e tyre “të egër”.

Karakteristikat:

  • Përfshin: 10 letra dekorimi, 1 fletë ngjitëse dhe aksesore dekorativ.
  • Tema: Indianët e Perëndimit.
  • Përmasat e Scrapbook: 25.7cm (Lartësia) x 26cm (Gjerësia) x 1cm (Gjatësia)
  • Mosha: +4 vjeç.
SKU: 8435404815639 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close