, , ,

Little Puzzle- Loja me karta

Djeco
Availability:

2 stok


Kush do të jetë i pari që do të peshkojë 4? Një pazëll perfekt për të mprehur ndjenjën e vëzhgimit dhe për të njohur ngjyrat. Pazëlli përbëhet nga 24 gjysmëpeshq të cilët pasi përzihen vendosen në tavolinë, lojtarët do duhet të bashkojnë 4 peshq për të fituar lojën.  Një format i ri dhe një mënyrë argëtuese dhe origjinale për të shkathtësuar fëmijët.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukues
 • Pazëll lojë prej 24 pjesësh
 • Perfekte për lojë në grup
 • Fëmijët do duhet të bashkojnë 4 peshq për të fituar lojën

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 8.5 x 11 x 3 cm
 • Mosha: 2- 5 vjeç

1,300 L

2 stok

Kush do të jetë i pari që do të peshkojë 4? Një pazëll perfekt për të mprehur ndjenjën e vëzhgimit dhe për të njohur ngjyrat. Pazëlli përbëhet nga 24 gjysmëpeshq të cilët pasi përzihen vendosen në tavolinë, lojtarët do duhet të bashkojnë 4 peshq për të fituar lojën.  Një format i ri dhe një mënyrë argëtuese dhe origjinale për të shkathtësuar fëmijët.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukues
 • Pazëll lojë prej 24 pjesësh
 • Perfekte për lojë në grup
 • Fëmijët do duhet të bashkojnë 4 peshq për të fituar lojën

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 8.5 x 11 x 3 cm
 • Mosha: 2- 5 vjeç
Marka

SHPORTA NË BEE

close