, , ,

Little Puzzle- MIME

Djeco
Availability:

2 stok


Thirrja për ndihmë erdhim, kush është gati? Të vegjlit e kafshëve kanë humbur rrugë për tu kthyer në shtëpinë e tyre. Fëmijët do duhet të marrin një të vogël kafshe dhe duhet të kopjojnë mënyrën e tyre të sjelljes dhe lojtarët e tjerë duhet të gjejnë llojin e kafshës që bëhet fjalë. Nëse po, i vogli gjen rrugën për në shtëpi. Një lojë imitimi dhe bashkëpunimi që zgjat rreth 10 minuta dhe luhet me 2-4 lojtarë. Një format i ri dhe një mënyrë argëtuese dhe origjinale për të shkathtësuar fëmijët.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukues
 • Një lojë imitimi dhe bashkëpunimi që zgjat rreth 10 minuta
 • Perfekte për lojë në grup
 • Fëmijët do duhet të kthejnë të vegjlit e kafshëve në shtëpinë e tyre

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 8.5 x 11 x 3 cm
 • Mosha: 2- 5 vjeç

1,300 L

2 stok

Thirrja për ndihmë erdhim, kush është gati? Të vegjlit e kafshëve kanë humbur rrugë për tu kthyer në shtëpinë e tyre. Fëmijët do duhet të marrin një të vogël kafshe dhe duhet të kopjojnë mënyrën e tyre të sjelljes dhe lojtarët e tjerë duhet të gjejnë llojin e kafshës që bëhet fjalë. Nëse po, i vogli gjen rrugën për në shtëpi. Një lojë imitimi dhe bashkëpunimi që zgjat rreth 10 minuta dhe luhet me 2-4 lojtarë. Një format i ri dhe një mënyrë argëtuese dhe origjinale për të shkathtësuar fëmijët.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues dhe edukues
 • Një lojë imitimi dhe bashkëpunimi që zgjat rreth 10 minuta
 • Perfekte për lojë në grup
 • Fëmijët do duhet të kthejnë të vegjlit e kafshëve në shtëpinë e tyre

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 8.5 x 11 x 3 cm
 • Mosha: 2- 5 vjeç
Marka

SHPORTA NË BEE

close