Lloto – Ngjyrat

Moulin Roty
Availability:

48 stok


Lloto | Në këtë lojë e cila mund të luhet dhe vetëm por edhe në grupe per ta bere sa më sfiduese. Femija duhet te gjeje te gjitha figurat qe i pershtaten kartës te zgjedhur, i pare qe i mbledh te gjitha fiton lojen. E përshtatshme për moshat +2 vjeç

3,700 L

48 stok

Lloto | Në këtë lojë e cila mund të luhet dhe vetëm por edhe në grupe per ta bere sa më sfiduese. Femija duhet te gjeje te gjitha figurat qe i pershtaten kartës te zgjedhur, i pare qe i mbledh te gjitha fiton lojen. E përshtatshme për moshat +2 vjeç

SKU: 3575676613016 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close