,

Lock & Latch Board

Availability:

18 stok


Lock & Latch Board | Zhbllokoni, zhbllokoni, hapni panelet e varura dhe mbështetini në gjetjen argëtuese kur zbulohen fotografitë poshtë tyre! Fëmijët do të kënaqen kur të zbulojnë se çfarë fshihet pas paneleve të mbyllura në këtë lojë druri dhe lodër edukative njëkohësisht. Ata mund të kërkojnë një pamje specifike, garë për të hapur dhe mbyllur dyert, ose të tregojnë një histori të frymëzuar nga ato që gjejnë. Një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndërtuar aftësi të shkëlqyera  dhe koordinim sy-sy ndërsa mësoni ngjyrat, numrat, kafshët dhe më shumë!

4,900 L

18 stok

Lock & Latch Board | Zhbllokoni, zhbllokoni, hapni panelet e varura dhe mbështetini në gjetjen argëtuese kur zbulohen fotografitë poshtë tyre! Fëmijët do të kënaqen kur të zbulojnë se çfarë fshihet pas paneleve të mbyllura në këtë lojë druri dhe lodër edukative njëkohësisht. Ata mund të kërkojnë një pamje specifike, garë për të hapur dhe mbyllur dyert, ose të tregojnë një histori të frymëzuar nga ato që gjejnë. Një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndërtuar aftësi të shkëlqyera  dhe koordinim sy-sy ndërsa mësoni ngjyrat, numrat, kafshët dhe më shumë!

SHPORTA NË BEE

close