,

Lodër e butë muzikore

Moulin Roty
Availability:

3 stok


Lodër e butë muzikore me ngjyra dhe ekselente, Madame Owl është këngëtarja. Një kukull muzikore, në të gjithë rozë, ajo vesh një pemë të verdhë pambuku, të veshur me tulle. Sytë e saj të mëdhenj vëzhgojnë miqtë e saj në dru të magjepsur dhe krahët e saj të gjerë i mbështjellin me butësi. Muzika nxitet duke tërhequr në skedën vijuese në anën e saj.

6,800 L

3 stok

Lodër e butë muzikore me ngjyra dhe ekselente, Madame Owl është këngëtarja. Një kukull muzikore, në të gjithë rozë, ajo vesh një pemë të verdhë pambuku, të veshur me tulle. Sytë e saj të mëdhenj vëzhgojnë miqtë e saj në dru të magjepsur dhe krahët e saj të gjerë i mbështjellin me butësi. Muzika nxitet duke tërhequr në skedën vijuese në anën e saj.

Marka

SHPORTA NË BEE

close