, , , , ,

Pull along – Treni me kafshët

Djeco
Availability:

2 stok


Trainimo është një  lodër simpatike e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Kjo lodër do ti argëtojë pamasë të vegjlit e bërë prej druri me ngjyra të ndezura. Përmban 6 vagonë dhe 11 kafshë të egra të adhurueshme. Vogëlushët do të adhurojnë të mësojnë rreth kafshëve të egra për të zgjeruar njohuritë e tyre.  Trainimo përveç se argëtimit do ti shkathtësojë vogëlushët, mësojë shkak-pasojë, zhvillojë aftësitë motorike dhe të rrisë koordinimin sy-duar.

Karakteristikat:

 • Lodër shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
 • Shkathtëson vogëlushët dhe rrit koordinimin sy- duar
 • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe shkak- pasojë
 • Ide dhurate shumë e bukur

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 58 x 8 x 10 cm
 • Mosha: +18 muajsh

6,000 L

2 stok

Trainimo është një  lodër simpatike e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Kjo lodër do ti argëtojë pamasë të vegjlit e bërë prej druri me ngjyra të ndezura. Përmban 6 vagonë dhe 11 kafshë të egra të adhurueshme. Vogëlushët do të adhurojnë të mësojnë rreth kafshëve të egra për të zgjeruar njohuritë e tyre.  Trainimo përveç se argëtimit do ti shkathtësojë vogëlushët, mësojë shkak-pasojë, zhvillojë aftësitë motorike dhe të rrisë koordinimin sy-duar.

Karakteristikat:

 • Lodër shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
 • Shkathtëson vogëlushët dhe rrit koordinimin sy- duar
 • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe shkak- pasojë
 • Ide dhurate shumë e bukur

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 58 x 8 x 10 cm
 • Mosha: +18 muajsh
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close