, , , , ,

Pull along – Treni me kuba & kafshë

Djeco
Availability:

2 stok


Treni i aktivitetit është një  lodër simpatike e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Kjo lodër do ti argëtojë pamasë të vegjlit e përbërë 34 pjesë shumëngjyrëshe. Pjesët e drurit mund të motohen në mënyra të ndryshme duke krijuar kafshë druri simpatike.  Treni i aktivitetit përveç se argëtimit do ti shkathtësojë vogëlushët, mësojë shkak-pasojë, zhvillojë aftësitë motorike dhe të rrisë koordinimin sy-duar.

Karakteristikat:

 • Lodër shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
 • Shkathtëson vogëlushët dhe rrit koordinimin sy- duar
 • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe shkak- pasojë
 • Ide dhurate shumë e bukur

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 57 x 11 x 13 cm
 • Mosha: +18 muajsh

6,500 L

2 stok

Treni i aktivitetit është një  lodër simpatike e cila mund të  tërhiqet nga vogëlushët kudo nëpër shtëpi. Kjo lodër do ti argëtojë pamasë të vegjlit e përbërë 34 pjesë shumëngjyrëshe. Pjesët e drurit mund të motohen në mënyra të ndryshme duke krijuar kafshë druri simpatike.  Treni i aktivitetit përveç se argëtimit do ti shkathtësojë vogëlushët, mësojë shkak-pasojë, zhvillojë aftësitë motorike dhe të rrisë koordinimin sy-duar.

Karakteristikat:

 • Lodër shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
 • Shkathtëson vogëlushët dhe rrit koordinimin sy- duar
 • Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike dhe shkak- pasojë
 • Ide dhurate shumë e bukur

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 57 x 11 x 13 cm
 • Mosha: +18 muajsh
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close