, ,

Lodra e parë- Chomp and Clack Alligator

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Lodër shtytëse shumëngjyrëshe prej druri me tre aligatorë, të cilët kërcejnë me radhë me çdo hap që hedhin fëmijët e vegjël. Vogëlushët do ta adhurojnë saqë do ta mbajnë me vete kudo nëpër shtëpi. Sikurse të gjithë lodrat e para edhe Chomp and Clack Alligator vjen me dizajn të bukur dhe ngjyra të kombinuara këndshëm. Është perfekte për vogëlushët që të fitojnë aftësitë motorike, të rritin koordinimin dhe njohjen e ngjyrave. Jo vetëm e bukur, por edhe e sigurtë, me rrotat që nuk rrëshqasin dhe përfshijnë tre rruaza prej druri për t’u kapur dhe rrotulluar.

Karakteristikat:

 • Lodër shtytëse shumëngjyrëshe prej druri me tre aligatorë
 • Aligatorët kërcejnë me radhë me çdo hap që hedhin fëmijët e vegjël
 • Chomp and Clack Alligator vjen me dizajn të bukur dhe ngjyra të kombinuara këndshëm
 • Perfekte për vogëlushët që të fitojnë aftësitë motorike, të rritin koordinimin dhe njohjen e ngjyrave
 • Është e sigurtë falë rrotave që nuk rrëshqasin

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +1 vjeç
 • Përmasat: 38.1  x 38.1 x 29.845 cm

9,200 L

2 stok

Lodër shtytëse shumëngjyrëshe prej druri me tre aligatorë, të cilët kërcejnë me radhë me çdo hap që hedhin fëmijët e vegjël. Vogëlushët do ta adhurojnë saqë do ta mbajnë me vete kudo nëpër shtëpi. Sikurse të gjithë lodrat e para edhe Chomp and Clack Alligator vjen me dizajn të bukur dhe ngjyra të kombinuara këndshëm. Është perfekte për vogëlushët që të fitojnë aftësitë motorike, të rritin koordinimin dhe njohjen e ngjyrave. Jo vetëm e bukur, por edhe e sigurtë, me rrotat që nuk rrëshqasin dhe përfshijnë tre rruaza prej druri për t’u kapur dhe rrotulluar.

Karakteristikat:

 • Lodër shtytëse shumëngjyrëshe prej druri me tre aligatorë
 • Aligatorët kërcejnë me radhë me çdo hap që hedhin fëmijët e vegjël
 • Chomp and Clack Alligator vjen me dizajn të bukur dhe ngjyra të kombinuara këndshëm
 • Perfekte për vogëlushët që të fitojnë aftësitë motorike, të rritin koordinimin dhe njohjen e ngjyrave
 • Është e sigurtë falë rrotave që nuk rrëshqasin

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +1 vjeç
 • Përmasat: 38.1  x 38.1 x 29.845 cm
SKU: 772131292 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+1 vjeç

SHPORTA NË BEE

close