,

Loja Anglishtes

EurekaKids
Availability:

1 stok


Me këtë lojë të bukur me letra, fëmijët do të mësojnë me lehtësi të kundërtat, mbiemrat, në anglisht, si dhe do të zhvillojnë kujtesën e tyre. Me këto karta të bukura të ilustruara me kafshë të ndryshme nga bota, fëmijët do të duhet të përputhen me të kundërtat në mënyrë që të formojnë një çift. Lojtari me më shumë karta fiton. Kjo lojë me letra ka ilustrime të bukura dhe ndihmon në zhvillimin e kujtesës, si dhe mësimin e fjalorit në gjuhën angleze.

Karakteristikat:

 • Lojë me letra për të mësuar anglisht
 • Ndihmon në zhvillimin e kujtesës
 • Lojër argëtuese që mund të luhet në grupe
 • Përmban 34 karta
 • Kartat vijnë me një kuti të bukur me mbyllje magnetike

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: 4-12 vjeç
 • Përmasa: 12 x 8 x 3 cm

1,300 L

1 stok

Me këtë lojë të bukur me letra, fëmijët do të mësojnë me lehtësi të kundërtat, mbiemrat, në anglisht, si dhe do të zhvillojnë kujtesën e tyre. Me këto karta të bukura të ilustruara me kafshë të ndryshme nga bota, fëmijët do të duhet të përputhen me të kundërtat në mënyrë që të formojnë një çift. Lojtari me më shumë karta fiton. Kjo lojë me letra ka ilustrime të bukura dhe ndihmon në zhvillimin e kujtesës, si dhe mësimin e fjalorit në gjuhën angleze.

Karakteristikat:

 • Lojë me letra për të mësuar anglisht
 • Ndihmon në zhvillimin e kujtesës
 • Lojër argëtuese që mund të luhet në grupe
 • Përmban 34 karta
 • Kartat vijnë me një kuti të bukur me mbyllje magnetike

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: 4-12 vjeç
 • Përmasa: 12 x 8 x 3 cm
SKU: 8435404817428 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close