, ,

Loja argëtuese- Pipop Pidoo

Djeco
Availability:

26 stok


Pipop Pidoo është një lodër prej druri  që do të argëtojë pamasë vogëlushët e moshës nga +18 muajsh. Vogëlushët do të argëtohen duke i vendosur kafshët e vogla në vrimat e Pop up, pastaj duke u shtypur mbi kokë, do to shohin të fluturojnë larg dhe do të mahniten. Ngjyrat dhe ilustrimet e bëjnë shumë tërhqesë për fëmijët. Një lodër e cila shkathtëson shumë vogëlushët tuaj.

Karakteristikat:

 • Lodër shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
 • Shkathtëson vogëlushët
 • Ide dhurate shumë e bukur

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e lodrës: 14.3 x 16.5 x 5 cm
 • Përmasat e kutisë: 16.5 x 13.5 x 6 cm
 • Mosha: +18 muajsh
 • Materiali: Dru

3,200 L

26 stok

Pipop Pidoo është një lodër prej druri  që do të argëtojë pamasë vogëlushët e moshës nga +18 muajsh. Vogëlushët do të argëtohen duke i vendosur kafshët e vogla në vrimat e Pop up, pastaj duke u shtypur mbi kokë, do to shohin të fluturojnë larg dhe do të mahniten. Ngjyrat dhe ilustrimet e bëjnë shumë tërhqesë për fëmijët. Një lodër e cila shkathtëson shumë vogëlushët tuaj.

Karakteristikat:

 • Lodër shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
 • Shkathtëson vogëlushët
 • Ide dhurate shumë e bukur

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e lodrës: 14.3 x 16.5 x 5 cm
 • Përmasat e kutisë: 16.5 x 13.5 x 6 cm
 • Mosha: +18 muajsh
 • Materiali: Dru
Marka

Gjinia

Uniseks

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close