Loja e kuajve të vegjël

Moulin Roty
Availability:

9 stok


Loja e kuajve të vegjël u rikrijua rreth ilustrimeve grafike dhe shumëngjyrësh duke treguar karakteret e Popipop në bordin e automjetit të tyre: ski, helikopter, makinë dhe anije. Duke përdorur kubat me numra ju duhet të çoni 2 karakteret tuaja në qendër të bordit.

Karakteristikat:

  • Madhësi e përshtatshme e vogël për të marrë kudo
  • Lejon reflektim dhe shkëmbim
  • Ndihmon për përqendrim
  • Mosha +3 vjeç

4,400 L

9 stok

Loja e kuajve të vegjël u rikrijua rreth ilustrimeve grafike dhe shumëngjyrësh duke treguar karakteret e Popipop në bordin e automjetit të tyre: ski, helikopter, makinë dhe anije. Duke përdorur kubat me numra ju duhet të çoni 2 karakteret tuaja në qendër të bordit.

Karakteristikat:

  • Madhësi e përshtatshme e vogël për të marrë kudo
  • Lejon reflektim dhe shkëmbim
  • Ndihmon për përqendrim
  • Mosha +3 vjeç
SKU: 3575676613092 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close