, ,

Loja e lotarisë me ngjyra (16 copë)

Djeco
Availability:

6 stok


Loja e lotarisë me ngjyra është sa argëtuese dhe edukative  për fëmijët e moshës nga +2 vjeç.  Është e përshtatshme për tu luajtur nga 2- 4 lojtarë. Përmban 4 dërrasa prej kartoni të ilustruara. Baza e lojës është tema e ngjyrave. Fëmijët do të argëtohen duke gjetur kafshët e duhura për secilën tabelë të ilustruar. Gjithashtu mund të jetë një ide dhurate ideale për ditëlindje.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe edukative
  • Aftëson fëmijët për lojën në grup
  • Përmban 4 dërrasa të ilustruara
  • E përshtatshme për moshën nga +2 vjeç
  • Përmasat: 12 x 12 x 12 cm

1,400 L

6 stok

Loja e lotarisë me ngjyra është sa argëtuese dhe edukative  për fëmijët e moshës nga +2 vjeç.  Është e përshtatshme për tu luajtur nga 2- 4 lojtarë. Përmban 4 dërrasa prej kartoni të ilustruara. Baza e lojës është tema e ngjyrave. Fëmijët do të argëtohen duke gjetur kafshët e duhura për secilën tabelë të ilustruar. Gjithashtu mund të jetë një ide dhurate ideale për ditëlindje.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe edukative
  • Aftëson fëmijët për lojën në grup
  • Përmban 4 dërrasa të ilustruara
  • E përshtatshme për moshën nga +2 vjeç
  • Përmasat: 12 x 12 x 12 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close