, ,

Loja e lotarisë së 4 stinëve

Djeco
Availability:

6 stok


Loja e lotarisë me 4 stinët është sa argëtuese dhe edukative  për fëmijët e moshës nga +2 vjeç.  Është e përshtatshme për tu luajtur nga 2- 4 lojtarë. Përmban 4 dërrasa prej kartoni të ilustruara me 4 stinë të ndryshme. Baza e lojës është tema e ngjyrave. Fëmijët do të argëtohen duke gjetur elementët që korrespondojnë pranverën, verën, vjeshtën dhe dimrin. . Gjithashtu mund të jetë një ide dhurate ideale për ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe edukative
 • Aftëson fëmijët për lojën në grup
 • Përmban 4 dërrasa të ilustruara me stinët e vitit
 • Fëmijët do të mësojnë elementët që lidhen me çdo stinë
 • E përshtatshme për moshën nga +2 vjeç
 • Përmasat: 12 x 12 x 12 cm

1,400 L

6 stok

Loja e lotarisë me 4 stinët është sa argëtuese dhe edukative  për fëmijët e moshës nga +2 vjeç.  Është e përshtatshme për tu luajtur nga 2- 4 lojtarë. Përmban 4 dërrasa prej kartoni të ilustruara me 4 stinë të ndryshme. Baza e lojës është tema e ngjyrave. Fëmijët do të argëtohen duke gjetur elementët që korrespondojnë pranverën, verën, vjeshtën dhe dimrin. . Gjithashtu mund të jetë një ide dhurate ideale për ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe edukative
 • Aftëson fëmijët për lojën në grup
 • Përmban 4 dërrasa të ilustruara me stinët e vitit
 • Fëmijët do të mësojnë elementët që lidhen me çdo stinë
 • E përshtatshme për moshën nga +2 vjeç
 • Përmasat: 12 x 12 x 12 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close