, , , ,

Loja e manipulimit- Minihouse

Djeco
Availability:

12 stok


Një lojë e bukur për vogëlushët e moshës nga +18 muajsh, e cila përbëhet nga një shtëpizë e vogël që hapet dhe mbyllet me  4 personazhet e saj prej druri. Familja e maceve përbëhet nga babai, nëna, vajza dhe djali, të cilët do të lëvizin nëpër dhomat e shtëpisë. Vogëlushët tuaj do të argëtohen duke i lëvizur nëpër shtëpi dhe duke “shpikur” historitë e tyre të para për t’i bërë ata të ndihen si në shtëpi. Gjithashtu kjo lojë është edhe një ide dhurate shumë e veçantë.

Karakteristikat:

 • Lojë shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
 • Rrit krijueshmërinë dhe imagjinatën
 • Bërë prej druri
 • Shtëpiza hapet dhe mbyllet lehtë
 • Përmban katër personazhe familjare

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e shtëpisë: 17 x 15 x 10 cm
 • Përmasat e kutisë: 18 x 16 x 12 cm
 • Mosha: +18 muajsh

3,500 L

12 stok

Një lojë e bukur për vogëlushët e moshës nga +18 muajsh, e cila përbëhet nga një shtëpizë e vogël që hapet dhe mbyllet me  4 personazhet e saj prej druri. Familja e maceve përbëhet nga babai, nëna, vajza dhe djali, të cilët do të lëvizin nëpër dhomat e shtëpisë. Vogëlushët tuaj do të argëtohen duke i lëvizur nëpër shtëpi dhe duke “shpikur” historitë e tyre të para për t’i bërë ata të ndihen si në shtëpi. Gjithashtu kjo lojë është edhe një ide dhurate shumë e veçantë.

Karakteristikat:

 • Lojë shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
 • Rrit krijueshmërinë dhe imagjinatën
 • Bërë prej druri
 • Shtëpiza hapet dhe mbyllet lehtë
 • Përmban katër personazhe familjare

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e shtëpisë: 17 x 15 x 10 cm
 • Përmasat e kutisë: 18 x 16 x 12 cm
 • Mosha: +18 muajsh
Marka

Gjinia

Uniseks

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close