, , , , ,

Loja e ndërtimit- Robotët Tap Tap

Djeco
Availability:

12 stok


Argëtimi i fëmijëve, shkathtësimi dhe imagjinata e tyre është gati për tu aktivizuar me setin e lojës së ndërtimit me Robotët Tap Tap. Një lojë ndërtimi për të krijuar të gjitha llojet e robotëve duke përdorur një çekiç, gozhdë, kartat ilustruese dhe imagjinatën. E thjeshtë. Fëmijët do të ndërtojnë robotët e tyre duke i vendosur pjesët në mbështetësen prej druri dhe duke i fiksuar me gozhdët e vogla dhe çekiçin. Kjo është ide e gjetur, tërheqëse, pak impenjuese dhe krijuese për djemtë dhe vajzat e moshës +4 vjeç. Gjithashtu është ideale për dhuratë në çdo rast, feste apo ditëlindje.

Seti përmban:

 • 28 copa druri me ilustrime dhe vrima
 • gozhdë
 • 1 dërrasë bazë
 • 1 çekiç druri 
 • 5 karta modelesh

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordinimit
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krjuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Ideale për dhurata për festa ose ditëlindje
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 30 x 22.5 x 3.5 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +4 vjeç
 • Materiali: Dru

4,800 L

12 stok

Argëtimi i fëmijëve, shkathtësimi dhe imagjinata e tyre është gati për tu aktivizuar me setin e lojës së ndërtimit me Robotët Tap Tap. Një lojë ndërtimi për të krijuar të gjitha llojet e robotëve duke përdorur një çekiç, gozhdë, kartat ilustruese dhe imagjinatën. E thjeshtë. Fëmijët do të ndërtojnë robotët e tyre duke i vendosur pjesët në mbështetësen prej druri dhe duke i fiksuar me gozhdët e vogla dhe çekiçin. Kjo është ide e gjetur, tërheqëse, pak impenjuese dhe krijuese për djemtë dhe vajzat e moshës +4 vjeç. Gjithashtu është ideale për dhuratë në çdo rast, feste apo ditëlindje.

Seti përmban:

 • 28 copa druri me ilustrime dhe vrima
 • gozhdë
 • 1 dërrasë bazë
 • 1 çekiç druri 
 • 5 karta modelesh

Karakteristikat:

 • Lojë argëtuese dhe tërheqëse
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e koordinimit
 • Ndihmon fëmijët për rritjen e imagjinatës krjuese
 • Ndihmon edhe në shkathtësimin e fëmijëve
 • Ideale për dhurata për festa ose ditëlindje
 • Mund të luhet edhe në grup
 • E përshtatshme për djem dhe vajza

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e kutisë: 30 x 22.5 x 3.5 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +4 vjeç
 • Materiali: Dru
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close